Raluca SilaghiManager

raluca

Raluca este manager în cadrul EY Law și membră a Baroului din Arad.

Activitate anterioară

Raluca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (2004), precum și cursurile de master în Dreptul Uniunii Europene ale aceleiași universități (2005).

S-a alăturat societății de avocați afiliate EY în 2006, încă de la începutul activității sale profesionale, și, în prezent, își desfășoară activitatea în biroul din București.

Abilități și experiență profesională

Raluca oferă consultanță juridică clienților români și străini cu privire la aspecte de drept societar și comercial. Are totodată experiență în domeniul fuziunilor și achizițiilor precum și în domeniul dreptului concurenței, cu accent pe concentrări economice și practici anticoncurențiale.

A fost implicată și a coordonat proiecte de tip ”due diligence” cu privire la societăți țintă care activau în domenii variate, a asistat clienți din sectorul asistenței medicale private, industria alimentară și de comerț cu ridicata cu privire la implementarea de fuziuni și achiziții, a oferit consultanță unor jucători importanți din sectorul petrol și gaze, auto, precum și autorității de reglementare a pieței de capital cu privire la diferite aspecte de dreptul concurenței. Are convingerea că dezvoltarea unei relații deschise și strânse cu clientul este esențială pentru o afacere de succes.

Raluca vorbește limba engleză și limba română și are cunoștințe de bază de limba franceză și italiană.

Raluca Silaghi
Manager
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!