Raluca SilaghiManager

Raluca Silaghi_pp

Raluca este manager în cadrul EY Law și membră a Baroului din Arad.

Activitate anterioară

Raluca a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babes-Bolyai, Cluj-Napoca (2004), precum și cursurile de master în Dreptul Uniunii Europene ale aceleiași universități (2005).

S-a alăturat societății de avocați afiliate EY în 2006, încă de la începutul activității sale profesionale, și, în prezent, își desfășoară activitatea în biroul din București.

Raluca este membră IAPP si este certificată CIPP/E.

Abilități și experiență profesională

Raluca conduce practica privind protecția datelor personale din cadrul EY Law. Ea coordonează proiecte complexe de protecția datelor cu caracter personal pentru lideri de piață în sectoare precum cel bancar, de asigurări, medical, producție și distribuție. Alături de echipa sa, analizează gradul de respectare a regulamentarului european GDPR, asistă clienții cu implementarea noilor cerințe legale și oferă consultanță cu privire la orice aspecte cu impact în domeniu.

Totodată, Raluca oferă consultanță juridică clienților români și străini cu privire la aspecte de drept societar și comercial, inclusiv în domeniul fuziunilor și achizițiilor. A fost implicată și a coordonat proiecte de tip ”due diligence” cu privire la societăți țintă care activau în domenii variate, a asistat clienți din sectorul asistenței medicale private, industria alimentară și de comerț cu ridicata cu privire la implementarea de fuziuni și achiziții.

Are convingerea că dezvoltarea unei relații deschise și strânse cu clientul este esențială pentru o afacere de succes.

Raluca vorbește limba engleză și limba română.

Raluca Silaghi
Manager
Cum te putem ajuta?

Contactează-ne folosind datele de contact de pe site sau completează formularul online și te vom contacta noi!